Vaš zanesljiv partner.

Kontakt

Koji je vaš logistički izazov?
Kontaktirajte nas!

Rado ćemo podijeliti svoje znanje

Molimo, potvrdite

15 + 9 =

Servis in vzdrževanje

Od dneva dobave prodane opreme naprej skrbimo za vašo opremo z rednim vzdrževanjem, odpravljanjem okvar in tehnično pomočjo. V primerih ko kupec nima možnosti sam vzdrževati opreme, prevzamemo kompletno vzdrževanje in odpravo napak z možnostjo uporabe naprednih tehnologij kot je telematika, ki lahko javlja lokacijo, obratovalne ure, prevožene kilometre in tudi napake na stroju.

Najem opreme

Pri hitrem razvoju poslovanja, nikoli ne vemo kdaj se nam ponudi nova poslovna priložnost. Če le ta pride v razvojni dobi podjetja oziroma pride na hitro, je težko pridobiti vso potrebno opremo. Tudi če podjetje ne želi imeti kapitalskih naložb v opremo.  V ta  namen vam ponujamo najem tako nove kot rabljene, da lažje zaženete svoj posel ali pa opravite neko kratkoročno dejavnost. Najem je mogoč dolgoročno ali kratkoročno prav tako ponujamo najem z ali brez vzdrževanja opreme. Odvisno od potreb in zmožnosti kupca.

Prodaja rabljene opreme

Ponujamo različno rabljeno opremo glede na potrebe kupca. Trenutna zaloga je vidna na spodnji povezavi, rabljeno opremo je možno tudi najeti.

Vaš zanesljiv partner.