Vaš zanesljiv partner.

Kontakt

Koji je vaš logistički izazov?
Kontaktirajte nas!

Rado ćemo podijeliti svoje znanje

Molimo, potvrdite

6 + 10 =

Oprema za pristanišča

Negrini

Podjetje Negrini S.r.l. je specializirani proizvajalec dodatkov za gradbeni sektor. Iz tega so razvili tri galvna področja, različne priključke za nakladanje za luške žerjave kot so grabilci za razsuti tovor krmiljeni preko vrvi ali hidravlike, grabilci za staro železo – polipi ali kot jih imenuje mednarodno ‘orange peel grab’ in pa zaprti grabilci za kamnje in prod v pristaniščih. Proizvajajo tudi Mehanske membranske stenske grabilce in vlečne grabilce – korita.

Italgru

ITALGRU S.r.l. ima dolgoletne izkušnje pri zagotavljanju posebnih operativnih rešitev v industriji pretovarjanja tovora. Te rešitve skrbijo za najpomembnejše logistične segmente, kot so pristanišča, skladišča, ladjedelnice in jeklarne. Kompetentnost in inovativnost so stebri blagovne znamke, oblikovanja in razvoja ITALGRU.

Pristaniška dvigala

Z več kot 60-letnimi izkušnjami v industriji pretovarjanja tovora so naša mobilna pristaniška dvigala rezultat natančnih študij tehnološkega razvoja in uporabe potrebnih tehnologij na sodobni pristaniški opremi za obdelavo vseh vrst blaga.

Na voljo sta tako dizelsko-hidravlični kot električni pogonski sistem, ki ga nadzira naš najsodobnejši elektronskih sistem za upravljanje žerjavov ITALGRU, kar zagotavlja optimizacijo delovanja žerjava.

Obalni žerjavi

ITALGRU si nenehno prizadeva za izboljšanje svojih izdelkov in storitev, hkrati pa izpolnjuje zahteve trgov v razvoju. Izdelki podjetja kažejo najvišjo kakovost izdelave in popolna sledljivost je na voljo za pregled strank, od začetne jeklene plošče do končnega zagona žerjava.

Vsi priobalni žerjavi so zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi industrijskimi standardi z velikim upoštevanjem zahtev kupcev in so certificirani s strani zunanjih institucij.

Kakšen je vaš logistični izziv?
Kontaktirajte nas!

Z veseljem vam bomo svetovali.

Prosimo, potrdite

14 + 7 =