Vaš zanesljiv partner.

Kontakt

Koji je vaš logistički izazov?
Kontaktirajte nas!

Rado ćemo podijeliti svoje znanje

Molimo, potvrdite

12 + 6 =

Oprema za logistiko

KAMAG Transporttechnik

KAMAG Transporttechnik se nahaja v Ulmu. KAMAG se ukvarja s proizvodnjo industrijskih vozil, modularnih transporterjev in vozil za terminalsko logistiko s približno 300 zaposlenimi v prostorih podjetja na 45.000 m².

Skupaj s SCHEUERLE Fahrzeugfabrik, NICOLAS Industrie in TIIGER, KAMAG Transporttechnik tvori skupino TII – Transporter Industry International. Skupina TII je vodilna na svetovnem trgu pri razvoju in proizvodnji težkih vozil, opremljenih z hidravlično podprtimi nihajnimi osmi.

Proizvoda, ki sta tretirana kot blago široke potrošnje  sta KAMAG Wiesel in Truck Wiesel.

KAMAG “Wiesel” je zasnovan za notranji prevoz izmenljivih prikoličnih nadgradenj vseh velikosti, pa tudi polpriklopnikov in priklopnikov. Njegov hidrostatični pogon omogoča KAMAG Wiesel izjemno nizko vzdrževanje. Enostavno servisiranje je rezultat uporabe serijsko izdelanih komponent, pri čemer je poraba goriva v industriji neprimerljiva.

TruckWiesel je zasnovan za prevoz polpriklopnikov. Dnevna razpoložljivost, visoke stopnje prometa, varno ravnanje, tudi z različnim osebjem, so standardne funkcije, ki jih vključuje TruckWiesel. Ker ima vozilo tudi številne druge funkcije, ki jih najdemo v sodobnih tovornjakih za dolge razdalje, TruckWiesel zelo cenijo tako vozniki kot upravljavci voznega parka.

Raniero Forklifts

Od leta 1967 Raniero Forklifts proizvaja visoko zmogljive viličarje, prilagojene posebnim potrebam kupcev.

Danes smo edini, ki lahko ponudimo celotno paleto električnih viličarjev od 5 do 32 ton, ki jih je mogoče konfigurirati glede na avtonomijo delovanja, delovne pogoje in omejitve velikosti, ki jih je treba upoštevati. Vse to je rezultat nenehne interakcije z našo distribucijsko mrežo in končnimi uporabniki po vsem svetu, ki delajo brez odmorov na področju raziskav in razvoja.

Kupci, ki so v preteklih letih izbrali Raniero, prihajajo iz različnih proizvodnih sektorjev: jekla, mehanike, lesa, papirja, recikliranja, predelave marmorja, avtomobilizma, ravnanja s posebnimi odpadki, logistike, tekstila.

Predstavljamo zmagovalno rešitev za sektorje, ki zahtevajo obdelavo težkih in kosovnih tovorov s potrebo po visoki avtonomiji v več izmenah, včasih pri težkih podnebnih razmerah in v tesnih manevrskih prostorih.

Naša moč je konfiguracija, ki temelji na vaših potrebah. Naše vikičarje lahko konfiguriramo glede na omejitve velikosti in avtonomijo delovanja. Z vidika omejitev, povezanih s prostori prehoda, višino vrat in tem, ali morate delati v zabojnikih, vam lahko ponudimo konfiguracije:

  • CO – Kompakten: zmanjšana dolžina viličarja
  • NW – ozka širina: ozka širina, ki omogoča delovanje v ozkih hodnikih, med papirnatimi ali jeklenimi koluti.
  • C- prijazen do kontejnerjev: spuščeni viličar za obratovanje v zabojnikih
    Glede operativne avtonomije in vrste vloge lahko ocenimo naslednje štiri možnosti:
  • Napetost akumulatorja 80V: avtonomija delovanja
  • 96 V: idealno za uporabo posebne opreme, kot so objemke za papir in / ali jambori z visokimi dvigali.
  • 120 V: idealno za uporabo v več izmenah, pogosto in / ali zaporedoma. Za uporabo posebne opreme
  • HV – visokonapetostna 380V napetost akumulatorja: za območje od 16t pri 1200 mm do 32t pri 1200 mm poleg napetosti 120V, za dolgotrajno uporabo. Vsakemu viličarju je mogoče dodati široko paleto dodatkov in instrumentov, da bodo najbolje ustrezali vašim operativnim potrebam, osebnim željam in lastnim varnostnim predpisom na delovnem mestu.

Zahvaljujoč naši programski opremi za viličarje Raniero lahko vsak viličar spremljate in konfigurirate neposredno na daljavo in udobno sedite v svoji pisarni.

Bonfanti

BONFANTI se ponaša z dokazanimi izkušnjami pri razvoju posebnih rešitev za ravnanje z materiali in logistiko proizvodnje. Cilj osebja podjetja je načrtovanje najučinkovitejših strategij za lažje rokovanje z materiali, s čimer se optimizira čas postopka in strankam omogoči, da povečajo donosnost svojega poslovanja, hkrati pa zagotavljajo najvišjo kakovost in varnostne standarde. Učinkovitost in inovativnost v vsaki panogi sta ključni besedi oblikovanja in razvoja podjetja BONFANTI.

Kakšen je vaš logistični izziv?
Kontaktirajte nas!

Z veseljem vam bomo svetovali.

Prosimo, potrdite

8 + 5 =