Vaš zanesljiv partner.

Kontakt

Koji je vaš logistički izazov?
Kontaktirajte nas!

Rado ćemo podijeliti svoje znanje

Molimo, potvrdite

4 + 7 =

Oprema za letališča

TIPS se uvršča v vrh najkakovostnejših proizvajalcev GSE opreme v svetovnem merilu.

Podjetje TIPS je vodilno slovensko podjetje s 50-letno tradicijo izdelave visokokvalitetne in tehnološko dovršene prizemne letališke opreme. Njegovi začetki segajo v leto 1969, ko je Stane Pustavrh ustanovil družinsko podjetje za predelavo vozil za posebne namene in avto ličarstvo. Leto kasneje so dobili prva povpraševanja po letališki opremi. Že prva GSE oprema je bila izdelana s takšno natančnostjo in kvalitetno izvedbo, da lahko še danes najdete določena servisna vozila in opremo v svoji polni funkcionalnosti navkljub njihovi visoki starosti.

Skozi leta izkušenj pa smo svoje znanje samo še nadgrajevali. Ko celotnem TIPS-ovemu znanju dodate še izjemno predanost družine Pustavrh in njihovo strast do nenehnega razvoja letališke opreme (GSE), dobite čarobno formulo za uspeh združeno v TIPS-ovih proizvodih. To je TIPS-ova kvaliteta, ki jo vse bolj in bolj odkrivajo največja letališča po vsem svetu in čedalje bolj prepoznavajo pomen pravega in zanesljivega partnerstva pri GSE opremi.

TREPEL

Zanesljivost, hitrost in timsko delo so sestavine uspeha na letališki ploščadi – tekmi s časom. Inovativna tehnologija, certificirana kakovost in izjemna storitev so temelj tega uspeha.

Cilj podjetja TREPEL, enega vodilnih proizvajalcev na rastočem trgu GSE, je zagotoviti enote z največjo razpoložljivostjo in učinkovitostjo, hkrati pa z nizkimi stroški vzdrževanja. To je filozofija podjetja TREPEL. Desetletja izkušenj, obilo znanja in idej so pomembni elementi vodenja na trgu, a enako pomemben je tudi nenehen intenziven dialog z našimi partnerji na rampi.

Glavni proizvodi podjetja so dvižne ploščadi za pretovor letalskih palet in kontejnerjev – high loader, cargo loader, traktorjev za vleko letal push back in traktor za vleko letal brez vlečne rude towbarless push back.

Moventor

Moventor Oy je sodobno, mednarodno, močno rastoče in razvijajoče se proizvodno podjetje, visoko specializirano za merjenje trenja ter letališko opremo in programsko opremo. Naša glavna področja vključujejo razvoj, proizvodnjo, dobavo in servisiranje opreme za merjenje trenja Skiddometer BV 11 po vsem svetu, razvoj in dobavo programske opreme Global Runway Reporter.

SKIDDOMETER BV11

Vsa letališča s turboreaktivnim prometom bi morala imeti v lasti ali imeti dostop do CFME. Skiddometer BV11 je najbolj zanesljiv in natančen sistem za določanje vrednosti trenja na vzletno-pristajalni stezi. Skiddometer CFME je zasnovan za enostavno vleko s katerim koli vozilom. Vključuje funkcije in izboljšave, pridobljene z več kot petdeset let izkušenj. Izkazani stroški življenjskega cikla izdelka so najnižji na trgu. Le nekaj delov skidometra je izpostavljenih obrabi, zato sta vzdrževanje in umerjanje potrebna le enkrat na leto. Prikolica je zasnovana tako, da traja desetletja, vse modele pa je mogoče posodobiti s trenutnimi deli in najnovejšim računalniškim sistemom.

Hidraulika Kurelja

Hidraulika Kurelja d.o.o. je bila ustanovljena leta 1993, od leta 1995 pa deluje kot družba z omejeno odgovornostjo. Ukvarja se s proizvodnjo in servisiranjem hidravličnih konstrukcij in opreme. Prvotna dejavnost je bila servis, sčasoma pa se je razvil lasten proizvodni program hidravlične opreme, zlasti nadgradnje vozil.

Sedež podjetja je v Donji Stubici, 30 km od Zagreba. Hidraulika Kurelja d.o.o. trenutno v svojem novo zgrajenem prostoru na 6.500 m2 zaposluje 120 ljudi. Podružnica deluje v Zagrebu. Preko predstavništva v Beogradu in proizvodnih obratov v Kragujevcu “HK Proleter” smo prisotni na trgu Srbije in Črne gore. Predstavništvo v Sarajevu “Hidraulika Kurelja d.o.o. Sarajevo” pokriva trg v Bosni in Hercegovini.

Za potrebe trga je naš razvojni oddelek ustvaril široko paleto izdelkov, ki se uporabljajo za delo v elektroenergetiki, gradnji in vzdrževanju cest, železnicah, gospodarjenju z vodo, gozdarstvu, naftni industriji in prometu.

V tem segmentu smo razvili tudi vozilo za prevoz hrane na letala catering vozilo – kamion in pa vozilo za prevoz ljudi z zmanjšano mobilnostjo ‘PRM’ ambulift.

CARTTEC

Podjejte specializirano za proizvodnjo in prodajo ročnih vozičkov za prevoz blaga in prtljage. Z veliko paleto proizvodov in materialov za izdelavo le teh lahko zadovoljijo skoraj vsakršno potrebo. Podjetje proizvaja tudi ostalo opremo za letališke salone kot so sedeži, trakove za usmerjanje potnikov in table. Med produkti se najdejo tudi vozički za nakupovanje v dutty free trgovinah in električna vozil za prevoz potnikov kot so ‘golf’ vozički.

Kakšen je vaš logistični izziv?
Kontaktirajte nas!

Z veseljem vam bomo svetovali.

Prosimo, potrdite

6 + 14 =